Merkel’in titremesine ‘sandalye’ önlemi

Almanya Başbakanı Angela Merkel geçtiğimiz ay Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’i karşılama töreni sırasında baştan aşağı titrerken görülmüştü.

Merkel’in titremesine ‘sandalye’ önlemi

Dün ise Finlandiya Başbakanı’nı karşılama töreni esnasında Merkel yine titreme krizine girmişti. Tekrardan benzeri bir olayın yaşanmaması için bugünkü törende ‘önlem’ alındı.

Merkel’in titremesini önlemek için bu kez ‘sandalye’ önlemi alındı. Merkel bugün Danimarka başbakanı Mette Frederiksen’ı ağırladı.

Ancak iki başbakanın askeri karşılama törenini sandalyeler ile izlenmesi dikkatlerden kaçmadı. İki liderin töreni oturarak izlemesi ise ‘titreme nöbetlerine karşı önlem’ olarak algılandı. Merkel geçtiğimiz ay Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’i karşıladığı törende Merkel şiddetli olarak titremişti.

G-20 Zirvesi öncesinde de Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile yaptığı basın toplantısı esnasında ikinci kez titremiş ancak sağlık sorunu olmadığını ifade etmişti.

Dün, Finlandiya Başbakanı Antti Rinne’i Berlin’de askeri törenle karşılayan Merkel’in üçüncü kez şiddetli bir şekilde titrediği görülmüştü. 

Titremesine ilişkin açıklama yapan Merkel ise iyi olduğu konusunda ısrar ederek ve “Tıpkı bir anda ortaya çıktığı gibi yine aynı şekilde yok olacağına inanıyorum. İşimi engelleyen bir durum söz konusu olmadığı konusunda eminim” ifadelerini kullanmıştı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X