Mesele rolün hakkını vermekte

Uzun yıllar Bizimkiler dizisinin unutulmaz karakteri Halis’i canlandıran Bursalı oyuncu Ali Uyandıran, ancak rolünün hakkını verebilen oyuncuların seyircinin aklına kazınacağını söyledi.

Mesele rolün hakkını vermekte

Serhat Hallaç

SENARYO VE OYUNCULUK ÖNEMLİ

Televizyon ekranlarının en kült dizilerinden Bizimkiler’in unutulmaz karakteri Halis’e hayat veren 72 yaşındaki Bursalı oyuncu Ali Uyandıran, Olay Çekirge’ye özel açıklamalarda bulundu. Tam 13 yıl aralıksız ekranda kalan dizinin başarısının senaryonun gücünün yanısıra oyuncuların başarısına bağlayan Uyandıran, “Bizimkiler dizisi hala konuşuluyorsa iyi bir iş yapmışız demektir. Oyuncu işini hakkıyla yapar, rolünün hakkını verirse seyirci o diziden de bıkmaz. O karakter de akıllara kazınır” dedi.

TECRÜBELERİMİZİ AKTARMALIYIZ

Bugünkü dizilerin kısa süre içinde yayından kalkmasını da değerlendiren Ali Uyandıran, yönetmen ve yapımcılar oyuncu seçimlerinin önemine dikkat çekti. Ekrana yeni yüzler kazandırılırken, tecrübeli oyuncuların da unutulmaması gerektiğini belirten Uyandıran, “Dizi setleri eskilerin tecrübelerini gençlere aktarabilmeleri için iyi bir ortam’ dedi. Uyandıran, oyuncu olmak isteyen gençlere de mutlaka bu işin eğitimini alamlarını önerdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X