Mesut Ağrak toprağa verildi

Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı ve kulübün divan kurulu üyesi Mesut Ağrak’ın cenazesi, toprağa verildi.

Mesut Ağrak toprağa verildi

Rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede cumartesi günü vefat  eden Ağrak’ın cenazesi, Ulucami’de öğlen vakti kılınan namazın ardından Baruthane Mezarlığı’na defnedildi.

 

Cenaze törenine, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı  Recep Altepe, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, milletvekilleri, ilçe  belediye başkanları, eski başkan ve yöneticiler, taraftarlar ve ailesi katıldı.

 

Recep Bölükbaşı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ağrak’ın çok iyi bir  Bursasporlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Yeşil-beyaz sevdayı kaybettik. Bursaspor Taraftarlar Derneği için  40-45 seneden beri mücadele eden bir dernek başkanını kaybettik. İyi bir babayı  kaybettik. Bursaspor’u seven bir adamı kaybettik, üzüntülüyüz. Tabii yaşının genç  olması üzüntümüzü bir kat daha arttırdı. Bursaspor’un, sevenlerinin başı sağ  olsun. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Özellikle eşine ve çocuklarına Allah  sabırlar versin. Mekanı cennet olsun. Bursaspor için gerçekten sürekli didinen,  Bursaspor’un her zaman en iyi şekilde olmasını isteyen bir insandı.”

 

Bursaspor’un eski teknik direktörlerinden Ertuğrul Sağlam da Ağrak’ın ölümünden dolayı büyük üzüntü duyduğunu vurgulayarak, “Kendisi çok büyük bir  Bursasporluydu. Çok değerli bir insanı kaybettik. Allah rahmet eylesin. Mekanı  cennet olsun. Sevenlerine Allah sabır versin” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X