Mesut Bakkal: Korkulacak bir şey yok

‘Maçlarda 115 km koşuyor takım. Bu muhteşem bir rakam’ diyen Mesut Bakkal, ‘Hem bizim hem takımın hem taraftarın enerjisi yüksek olursa, Bursaspor bulunduğu yerden çok kolay bir şekilde üste doğru ilerleyecektir’ şeklinde konuştu. 

Mesut Bakkal: Korkulacak bir şey yok

Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, dünkü idman öncesi olumlu mesajlar verdi.

Basın mensupları ile kısa süreli sohbet toplantısı yapan tecrübeli teknik adam ”Futbolcuların durumu, performansı, isteği oldukça iyi. Beklediğimden fazlasıyla pozitif enerji veriyorlar. Ben pozitif enerjisi olmayan bir yerde çalışmak zaten istemem. Ama bu grup mükemmel.’ diye konuştu. 

ÜSTTE DOĞRU ÇIKARIZ

Her geçen gün daha iyi duruma geldiklerinin altını çizen Mesut Hoca ‘En önemlisi oyuncularımız istiyor. Bunu bana gösteriyorlar. Maçlarda 115 km koşuyorlar. Bu muhteşem bir rakam arkadaşlar. Böyle olursa zaten korkulacak bir şey olmaz. Hem bizim hem takımın hem taraftarın enerjisi yüksek olursa, Bursaspor bulunduğu yerden çok kolay bir şekilde üste doğru ilerleyecektir.’dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X