Metin Hara ile beraber olduğu söylenmişti, paylaşımıyla kafa karıştırdı

Adriana Lima’dan ayrılan Metin Hara ile beraber olduğu söylenen şarkıcı Simge Sağın, sosyal medya hesabından yaptığı “Ben aynı ben olmaya devam edeceğim ama bir farkla” paylaşımıyla dikkat çekti.

Metin Hara ile beraber olduğu söylenmişti, paylaşımıyla kafa karıştırdı

Güzel model Adriana Lima’da ayrılan Metin Hara’nın, şarkıcı Simge Sağın ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. İddialar üzerine açıklama yapmayan Simge Sağın’dan kafa karıştıran bir paylaşım geldi.

“BEN HARİKA OLMAYA DEVAM EDERKEN SİZ HAYATIMDA OLMAYACAKSINIZ”

Simge Sağın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ” Düşünüyorum şurada oturmuş iyiliğimi ve karşılığında yaşadıklarımı… Ben harika olmaya devam ederken siz hayatımda kalmayacaksınız… Ben aynı ben olmaya devam edeceğim. Ama bir farkla… Oh yazdım rahatladı! Kim üstüne alınırsa alınsın buyrun buradan yakın… Artık umurumda değil” notunu yazdı.

ADRIANA LIMA İLE AYRILDI

Dünyaca ünlü manken Adriana Lima ile uzun bir süre birlikte olan yazar Metin Hara, geçtiğimiz aylarda ilişkisini sonlandırdı. Adriana Lima, Hara’dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra Türk iş insanı Metin Uyar ile beraber olmaya başladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X