MHP’den Bursaspor’a üst düzey ziyaret

MHP Genel Sekreteri ve Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve beraberindeki heyet Bursaspor yönetimine hayırlısı olsun ziyareti yaptı. 

MHP’den Bursaspor’a üst düzey ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Milletvekili İsmet Büyükataman ve beraberindeki heyet Bursaspor Kulübünü ziyaret etti. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarete, MHP Genel Sekreteri ve Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve beraberindeki heyet katılırken, kulüp adına başkan Mesut Mestan’ın yanı sıra 2. Başkan Konuralp Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Hep birlikte başaracağız

MHP Genel Sekreteri ve Milletvekili İsmet Büyükataman konuşmasında ‘Biz siyasiler ve iş adamları olarak Bursaspor’un her zaman yanındayız. Yönetim kuruluna hayırlı olsun demek için geldik. Hep birlikte Bursaspor’un layık olduğu yerlere çıkacağından eminiz’ diye konuştuu. Başkan Mesut Mestan ise ‘MHP Genel Sekreteri ve Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve beraberindeki heyete ziyaretleri için çok teşekkür ederim’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X