MHP’nin yeni grup başkanvekili belli oldu

Erhan Usta’nın görevden alınması ile boşalan MHP Grup Başkanvekilliği koltuğuna MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül seçildi.

MHP’nin yeni grup başkanvekili belli oldu

MHP’de boş olan grup başkanvekilliği için kapalı grup toplantısında seçim yapıldı. Seçim sonrasında Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül grup başkanvekili seçildi.

Emeklilikte yaşa takılanlar için verilen önergenin Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilmesi sırasında MHP milletvekillerine ”Evet” oyu verdiren Erhan Usta, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından grup başkanvekilliği görevinden alınmıştı.

MUHAMMED LEVENT BÜLBÜL KİMDİR?

1980 yılı Sakarya Hendek doğumlu olan Levent Bülbül, Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Ana Bilim Dalı İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku bilim dalında yüksek lisansını tamamladı. Evli ve 1 çocuk babası olan Bülbül, Sakarya ilinde serbest avukatlık yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X