Michelle fırtınası

ABD’de ara seçimlerin ardından yapılan bir anket, eski first lady Michelle Obama’nın 2020 seçimlerinde başkan adayı olması halinde Donald Trump’ı 16 puan farkla yenilgiye uğratacağını ortaya koydu.

Michelle fırtınası

Axios şirketinin 9 bin 908 kişiyle yaptığı ankette, televizyon yıldızı Oprah Winfrey ile eski başkan yardımcısı Joe Biden’ın da Trump’a altışar puan fark atabileceği görülüyor.

Öte yandan, Demokrat Parti’nin Trump’a yenilen adayı Hillary Clinton’ın 2020’de yeniden aday olacağı iddia edildi. Clinton’ın eski danışmanlarından Mark Penn ve eski Demokrat Partili siyasetçi Andrew Stein, Wall Street Journal gazetesinde yayımlanan ortak makalelerinde, “Hillary Clinton’ın ülkenin ilk kadın başkanı olma yolunda henüz tamamlanmamış bir misyonu ve Trump’a karşı kişisel hıncı var” dedi.

Makalede, “‘Aday olmayacağım’ açıklamalarına bakmayın. Obama ve (eşi Bill) Clinton da son ana kadar aday olmayacaklarını söylemişti. Trump’ı yenecek bir stratejiyle geri gelecek” denildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X