‘Millet sana o fırsatı vermez’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce’nin Korgeneral Temel ile ilgili sözlerine tepki gösterdi.

‘Millet sana o fırsatı vermez’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce’nin Korgeneral Temel ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. Erdoğan, şunları söyledi:

‘Malatya’da şahsımın bulunduğu iftar sofrasına komutanımızın katılmasından beyefendi rahatsız olmuş. Nasıl olur da katılırmış. Haddini öyle aşıyor ki, muazeleyi kaybediyor. Bizim Metin Temel Paşamızla terörle mücadeleden, Zeytin Dalı Harekatı’ndan gelen yakın bir hukukumuz var. Millet sana paşamızın apoletlerini sökecek fırsatı hiçbir zaman vermez ama seni sandığa öyle bir gömer ki, çok hevesli olduğun CHP Genel Başkanlığı yarışına katılacak yüzün kalmaz.’

İnce’nin sözleri, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’nin de gündemindeydi. Canikli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘Sayın İnce, Cumhurbaşkanımız aynı zamanda Başkomutandır. Korgeneral İsmail Metin Temel Başkomutanı’nı alkışlıyor, hatırlatırım… Bu apoletler milletimiz tarafından takılmıştır. Sizin bu apoletleri sökmeye gücünüz yetmez’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X