‘Milletvekili sayısını arttırmalıyız’

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, oyları arttırarak Bursa’dan daha fazla milletvekili çıkarmak istediklerini söyledi.

‘Milletvekili sayısını arttırmalıyız’

AK Parti Bursa Milletvekilliği aday adaylıklarının 20 Şubat tarihine kadar devam edeceğini ifade eden Torun, yapılacak olan genel seçimlerde yeni Türkiye’nin kapılarının ardına kadar açılacağını ümit ettiklerini söyledi. 

Bursa’daki oyları arttırarak daha fazla milletvekili çıkarmak istediklerini belirten Torun, “Sağolsun Bursa halkı her seçimde AK Parti’ye büyük bir destek gösterdi. Her seçimde bizlere desteklerini arttırarak sürdürdü. 7 Haziran seçimlerinde de Bursa, AK Parti’ye olan desteğini güçlü bir şekilde gösterecektir. Bu seçimleri illegal yapılar ve vesayet kurumlarından kurtulmanın eşiği olarak görüyoruz. Milletten yetki almadığı halde kendisine güç devşirmeye çalışan bu illegal yapının ve diğer vesayet kurumlarının milletten alacağı bu cevapla inşallah kırıntıları temizlenmiş olacak. Türkiye bu seçimlerle birlikte vesayet kurumlarından tamamen temizlenmiş olacak” dedi.

18 KİŞİLİK ADAY LİSTESİ 7 NİSAN BELLİ OLACAK

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezinde 26 Şubat Perşembe günü milletvekili aday adayı tanıtım toplantısını gerçekleştireceklerini belirten Torun, “Bu toplantıdan sonra 1 Mart Pazar günü ise teşkilat temayül yoklamasını BUTTİM TÜYAP Fuar alanında gerçekleştireceğiz. 2 bin 700 arkadaşımızın oy kullanacağı bir eğilim yoklaması yapılacak. Mart ayı içerisinde kamu oyu yoklamaları yapılıp ay sonunda alt komisyon mülakatlar yapacak. Nisan ayanın başlarında üst komisyonun yapacağı çalışmalarla tamamlanmış olacak. 7 Nisan tarihinde listelerin Yüksek Seçim Kuluna verilmesinin son günü genel merkezimiz listeyi verdiğinde Bursa’mızdaki 18 kişilik AK Parti listesini görmüş olacağız” şeklinde konuştu.

Türk Hava Yollarının Yenişehir’den doğrudan uçuşlara başlaması konusunda yoğun bir çalışma sarf ettiklerini belirten Torun, “Geçtiğimiz aylarda Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Bursa’ya geldiğinde kendisiyle uzun bir görüşme yaptık. Görüşmede olumlu neticeler beklediğimiz ifade ettik. İnşallah Mart ayında Erzurum ve Trabzon’a haftada üç gün olmak üzere doğrudan uçuşlar başlayacak. Biz Bursalılar olarak bu uçuşlara sahip çıkmak zorundayız. Bir iki aylık deme seferlerinde bu uçaklar boş giderse seferlerin kalkması söz konusu. Ben inanıyorum ki bu seferler dolu olacaktır. Halkımız Yenişehir’den kalkacak bu seferlere sahip çıkacağına inanıyorum. Bu seferlerden elde edilecek yolcu başarısı yeni uçuş hatlarının açılmasına vesile olacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X