Milletvekilliği için nabız yoklayan 35 il başkanı arasında AK Parti Bursa İl Başkanı Salman var mı?

Siyasette bu günlerde baş döndürücü gelişmeler yaşanıyor. Seçime iki aydan az zaman kaldı. Öyle anlaşılıyor ki daralan zaman siyasette yeni gelişmeleri, yeni sürprizleri de toplumun önüne koymaya devam edecek.

Milletvekilliği için nabız yoklayan 35 il başkanı arasında AK Parti Bursa İl Başkanı Salman var mı?

Olay Gazetesi yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinde, Ankara ve Bursa’da yaşanan son gelişmeleri aktarıyor.

Köşesinde muhalefet cephesinin cumhurbaşkanlığı seçimini ikinci tura bırakma stratejisini anlatan Yılmaz, AK Parti’de yaşanan gelişmelere de yer veriyor. AK Parti’de 35 il başkanının milletvekiliği için nabız yokladığını yazan deneyimli gazeteci, “Bu isimler arasında Bursa İl Başkanı Ayhan Salman var mı?” sorusunu da yanıtlıyor.

AK Parti’de Salman niyetlenmedi, 35 il başkanı nabız yokladı

Bugün Ankara’da her ay düzenli olarak yapılan AK Parti İl Başkanları toplantısı var. Toplantıya AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’la birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanı Atilla Ödünç, İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse de katılacaklar.

Seçim stratejilerinin de ele alınacağı toplantıda AK Parti teşkilatları uygulanacak seçim takvimi hakkında bilgi sahibi olacaklar.

Bu arada…

Ankara’dan gelen haberlere göre, seçimin erkene alınmasından sonra 35 il başkanı milletvekili adaylığı için Genel Merkez’de nabız yokladı.

Ahmet Emin Yılmaz’ı köşesindeki yazıların tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X