Milli ara Timsah’a yarıyor

Yeşil beyazlılar, son 10 sezonda milli maç arasının ardından lige güzel dönüyor.

Milli ara Timsah’a yarıyor

Ümraniyespor galibiyetiyle moral bulan Bursaspor, geride kalan 10 sezonda milli maç sonrasında oynadığı 43 lig maçında 21 galibiyet, 12 beraberlik alırken, 10 maçta ise sahadan boynu bükük ayrıldı.

Bursaspor’un Ümraniyespor karşısında sergilediği performans, taraftarını memnun etmese de geriye düşmesine karşın 10 kişi kaldıktan sonra alınan galibiyet, herkesin yüreğine su serpti. Kazanılan 3 puan camiada yeniden morallere yerine getirirken, yeşil beyazlılar, son 10 sezondur milli maç arasından sonra lige güzel bir başlangıç yapıyor. Süper Lig’de şampiyon olduğu sezondan bu yana Bursaspor, milli maç arasının ardından aldığı galibiyetlerle moral depoluyor.

10 YENİLGİ ALDI

Cesar Grup Ümraniyespor maçıyla birlikte yeşil beyazlılar, ligde geride kalan 10 sezonda milli maçların ardından çıktığı ilk maçlarda 21 kez sahayı 3 puanla terk etti. Milli maçların ardından yaptığı 43 mücadelede Timsah, 12 maçtan da beraberlikle ayrılırken, bu maçlarda 10 kez ise sahadan yenilgiyle ayrıldı. Timsah bu 43 maçta rakip fileleri 65 kez sarsarken, 43 gole ise engel olamadı Yeşil beyazlılar, aldığı galibiyetlerin 14’üne evinde ulaşırken, 7 kez de deplasmanda güldü. 

KARABÜKSPOR İLAÇ OLDU!

Bursaspor, milli maç sonrasında oynadığı ilk maçlarda deplasmanda 4 beraberlik alırken, evindeki 8 maçtan da 1 puanla ayrıldı. Deplasmanda galibiyette olduğu gibi yenilgide de aynı rakamı yakalayan Timsah, 7 maçtan puansız ayrıldı. Yeşil beyazlılar, 10 yenilginin 3’ünü ise evinde aldı. Bursaspor, bu dönemde milli maç arasının ardından ise en fazla Fenerbahçe (5) ve Karabükspor’la karşı karşıya geldi. Bu maçlarda yeşil beyazlılar, Fenerbahçe’yi 1 kez yenerken, 3 maç berabere bitti, 1 maçtan ise puansız ayrıldı. Karabükspor’la yaptığı 5 maçta ise 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X