Milli eskrimci Menküer altın madalya kazandı

Milli eskrimci Engin Batuhan Menküer, Avrupa Yıldızlar Cırcuit Turnuvası’nda altın madalya kazandı.

Milli eskrimci Menküer altın madalya kazandı

Polonya’nın Varşova kentinde 7-8 Şubat tarihlerinde düzenlenen turnuvaya 14 ülkeden 86 eskrimci katıldı. Ursynow Arena’da 291 karşılaşmanın yapıldığı organizasyonda, milli sporcu Engin Batuhan Menküer finale çıkmayı başardı. Genç eskrimci Menküer, finalde Polonyalı rakibi Mikolaj Rudnicki’ni 15-8 yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

 

BAKAN KILIÇ’TAN TEBRİK

 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Milli eskrimci Emgin Batuhan için bir tebrik mesajı yayımladı. Bakan Çağatay Kılıç’ın tebrik mesajı şöyle:

 

“Eskrim branşında sporcularımızdan gelen başarı haberlerini takip ediyor ve sayelerinde haklı gurur yaşıyoruz. Polonya’da düzenlenen Avrupa Yıldızlar Cırcuit Turnuvası’nda finale çıkarak altın madalyaya uzanan Milli sporcumuz Engin Batuhan Menküer’i ve emeği geçen herkesi kutlarım. Ay-yıldızlı bayrağımızı şampiyonluk kürsüsüne taşıyan kardeşimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X