Milli takımlara Bursaspor damgası

İşte Vakıfköy gerçeği bir kez daha gözler önüne serildi.

Milli takımlara Bursaspor damgası

A Milli Takım geçtiğimiz haftalarda Rusya ve İsveç ile UEFA Uluslar Ligi’nde karşılaşırken bu mücadelelerin kadrosunda en fazla altyapısından oyuncu bulunduran kulüp Bursaspor oldu. Ay yıldızlıların kadrosunda yer alan Serdar Aziz, Enes Ünal, Ertuğrul Ersoy ve Mehmet Zeki Çelik yeşil beyazlı kulübün altyapısından yetişti.

Bursaspor’da devam eden tek oyuncu olan Ertuğrul Ersoy, 5’inci kez A Milli Takım’ın kadrosunda yer almasına karşın henüz forma giyemedi. Yeşil beyazlıların yetiştirdiği oyuncular, Ümit Milli Takımı’nda da kendisini gösterdi. 

HERYERDE VARIZ

Ay yıldızlıların, UEFA 2019 Avrupa Şampiyonası grup eleme 9’uncu maçında deplasmanda grup lideri İsveç’i 1-0 mağlup ettiği maçta galibiyet golü Kubilay Kanatsızkuş’tan geldi. 21 yaşındaki oyuncu, 11’inci maçında 4’üncü golünü kaydetti. Altyapıdan çıkan Kubilay, sezon başında MKE Ankaragücü’ne kiralanmıştı.U17 Milli Takımı’nın bugün ve 20 Eylül tarihlerinde Dublin’de İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna da Bursaspor’un oyuncuları damga vurdu.

18 kişilik kadroda yeşil beyazlı ekipten 4 isim yer aldı. Milli forma ile mücadele edecek Ali Akman, Muhammed Emin Sarıkaya, Bünyamin Yavaşoğlu ve Emirhan Çetinbaş da Bursaspor Kulübü’nün altyapısında yer alıyor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X