Milliler Elit oldu!

Kadrosunda Bursaspor’dan Ahmet Çağrı Güney, Kadir Arslan, Ömer Turan Görgüç ve Tuğbey Akgün’ün yer aldığı Milli Takım, elde ettiği iki galibiyetle Avrupa Şampiyonası Elit Tur maçlarında oynamayı garantiledi.

Milliler Elit oldu!

Lüksemburg’da gerçekleştirilen 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Eleme Turu’nda mücadele eden ve kadrosunda Bursaspor’dan Ahmet Çağrı Güney, Kadir Arslan, Ömer Turan Görgüç ve Tuğbey Akgün’ün yer aldığı Milli Takım, elde ettiği iki galibiyetle Avrupa Şampiyonası Elit Tur maçlarında oynamayı garantiledi. Türkiye Futbol Federasyonu”nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, eleme turunda Kuzey İrlanda’yı 4-0 ve Lüksemburg’u 4-1 mağlup eden milli takım, bugün İtalya ile liderlik maçını çıkacak. Elit Tur’da 8 grup lideri ve en iyi 7 ikinci takım, 2020 Mayıs ayında düzenlenecek UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde mücadele edecek. Evsahibi Estonya finallerde direkt yer alacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X