Minibüsçülerden anlamlı bağış

Karacabey’de Esentepe, Garaj ve TOKİ Sanayi Sitesi hatlarında çalışan şehiriçi minibüs şoförleri, bir günde elde ettikleri ciroları olan 7 bin 320 TL’yi Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Minibüsçülerden anlamlı bağış

AYHAN FİDAN

Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Ramazan Bay, Karacabeyli tüm şoför esnafının vatan için her türlü göreve hazır olduğunu vurguladı. Esentepe, Garaj ve TOKİ Sanayi Sitesi hatlarında çalışan şehiriçi minibüs şoförlerinin örnek bir uygulamaya imza attığını belirten Bay, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’nı destekliyoruz. Bu konuda her türlü göreve hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Milli birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe vatanımızı kimse bölemez” dedi.

Esentepe-Garaj Hattı Başkanı Serkan Parlaklar ile Sanayi-TOKİ Hattı Başkanı Tayfun Çelik de, “En büyük teşekkürü Karacabey halkı hak ediyor. Çünkü bu uygulamamıza halkımızın ilgisi çok yoğundu. Hatta 20 TL verip ‘Üstü kalsın’ diyen çok insan oldu. Söz konusu vatansa, gerisi teferruattan ibarettir. Bizler gerçekten çok büyük bir milletiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X