Minik öğrenciler, semazenlere büyük ilgi gösterdi

Mürüvvet Baş Anaokulunun minik öğrencileri, Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi’ndeki sema gösterilerini büyük ilgiyle izledi.

Minik öğrenciler, semazenlere büyük ilgi gösterdi

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan ‘Değerlerimle Büyüyorum’ projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe katılan minik öğrenciler, sema gösterisini büyük bir ilgiyle izledi. Mürüvvet Baş Anaokulu öğrencileri ve veliler sema gösterisinin ardından Karabaş-ı Veli Kültür Merkezini ve Hz. Mevlana’yı tanıma fırsatı buluyor. Aynı zamanda minik öğrenciler, 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde yapacakları sema gösterisi için eğitim alacak.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan projeyle milli, kültürel ve manevi değerlere sahip çıkılması hedefleniyor. Bursa’daki tüm okul öncesi öğrencilerini kapsayan proje ile gezi, uygulama, etkinlikler, araştırma, inceleme ile veli-eğitimci işbirliği içerisinde Bursa’nın değerlerinin tanıtılması amaçlanıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X