Miniklerden ingilizce gösteri

Özel Akcan Okulları tarafından düzenlenen ‘İngilizce Gecesi’nde, tüm gösterileri İngilizce konuşarak gerçekleştiren öğrenciler, öğrendikleri dili sosyal hayatlarına da taşıdıklarını gösterdiler.

Miniklerden ingilizce gösteri

DERYA DEMİR

Özel Akcan Okulları tarafından organize edilen ‘İngilizce Gecesi’ Bursa Akademik Odalar Birliği’nde sahnelendi. Okulun; anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri gerçekleştirdikleri tiyatro, halk oyunları ve sanatsal gösterileri ile geceye damga vurdu. Tüm gösterileri İngilizce konuşarak gerçekleştiren öğrenciler, bu etkinlikle öğrendikleri dili sosyal hayatlarına da taşımış oldu. Miniklerin sahne performansı, gösteriyi ilgiyle izleyen anne, baba ve öğretmenlerinden de tam not aldı. Minikler gösterinin sonunda izleyicilerden büyük alkış aldı.   

“KENDİNİ İFADE EDEBİLEN BİR NESİL…” 

Etkilikte konuşan Özel Akcan Okulları Genel Müdürü Mehmet İstemihan, ilk kez böyle bir etkinlik düzenlediklerini kaydederek, “Günümüzde tüm eğitim kurumlarının ön plana çıkarmak istediği nokta yabancı dildir. Biz bunu yaparken, sadece gramer olarak öğretim değil bunu sosyal hayata çevirip bilinç uyandırmak istedik. İngilizce, dünya dilleri arasında çok önemli bir dil.

Biz de sadece kendisini defter üzerinde ifade eden bir nesil değil, gelişen dünya şartlarına uygun bir şekilde kendini ifade edebilen bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Bu amaçla dil gecesini düzenledik. Bu geceyi bundan sonra her sene biraz daha zenginleştirerek sunmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X