Miniklerin keyifli yıl sonu gösterisi

Okul öncesi eğitiminde Bursa’nın Nilüfer ilçesinde önde gelen eğitim kurumları arsında yer alana bir anaokulu, 2018-2019 eğitim öğretim dönemini minik öğrencilerinin hazırladığı, keyifli dakikalar yaşatan gösterileriyle noktaladı.

Miniklerin keyifli yıl sonu gösterisi

Okul öncesi eğitiminde Bursa’nın Nilüfer İlçesinde en güvenilir ve en başarılı eğitim kurumlarından olan özel bir anaokulu, 2018-2019 eğitim öğretim dönemini minik öğrencilerinin hazırladığı, keyifli dakikalar yaşatan gösterileriyle noktaladı.

Bir sene boyunca aldıkları eğitimin vermiş olduğu özgüven ve sosyalleşme bilinci ile hazırladıkları gösteri, okul kurucusunun konuşması ile başlayarak, minik öğrencilerin sundukları görsel şovlarla ve mezun öğrencileriyle kep atma töreninin ardından sona erdi.

Etkinliğe, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katılım sağlayıp, minik yavrulara destek olarak heyecanlarını paylaştılar.

001-017.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X