Minnettarlık madalyası

Işık, hain darbe girişiminin ikinci yılında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla belediye meclis üyeleri ve AK Parti ilçe yöneticileriyle birlikte, millete minnettarlığın bir simgesi olarak, bin adet madalyayı Gürsululara takdim etti.

Minnettarlık madalyası

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ‘Devletimizin bütünlüğüne kast eden şer güçlerin, tarihe kara bir leke olarak geçen girişimlerini, millet olarak göstermiş olduğumuz birliktelik ruhu ve ülkemize sahip çıkma inancıyla yendik

. Bu gurur hepimizin. Tüm dünyaya demokrasi örneği olacak, güçlü millet iradesini ve hakimiyetini göstermiş olduk. Millet olarak, vatan sözkonusu olduğunda her şeyi bir kenara bırakarak nasıl birlik olduğumuzu, canımızı ortaya koyarak vatanımızı nasıl savunduğumuzu tüm şer güçler gördü.

O gece, canlarını ortaya koyarak ülkemize sahip çıkan ve şehit olan vatansever kardeşlerimizi, bedenlerini hainlerin saldırılarına siper ederek, ömürleri boyunca gururla taşıyacakları gazilik ünvanını alan gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

Ülkemizin aydınlık yarınları için, cumhuriyetimiz ve demokrasimiz için, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin bize emaneti olan vatanımızı korumak için, birlik olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X