Aman dikkat beyler!

Bursaspor’da tam 8 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Yeşil beyazlılar için artık kritik haftalara girildi. Chedjou, Umut Meraş, Latovlevici, Ramazan Keskin, Tunay Torun, Yusuf Erdoğan, Ertuğrul Ersoy ve Lima’nın daha temkinli olması şart. 

Aman dikkat beyler!

Spor Toto Süper Lig’de artık kader haftalarına girildi. Bursaspor için kalan 5 karşılaşma da final niteliği taşıyor. Kümede kalmak için yarışan yeşil beyazlı oyucuların şuan önünde önemli bir sorun daha var. Bursaspor’da tam 8 futbolcu  kart sınırında bulunuyor. Chedjou, Umut Meraş, Latovlevici, Ramazan Keskin, Tunay Torun, Yusuf Erdoğan,Ertuğrul Ersoy ve Lima’nın kalan haftalar için artık daha dikkatli olması şart gözüküyor. 

HER OYUNCUYA İHTİYAÇ VAR

Kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta forma giyemecek olan bu isimlere Teknik Direktör Mesut Bakkal’da gerekli uyarıları yaptı. Tecrübeli teknik adam, 1-1 sona eren Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada ‘Oyuncularımın kart görmemesine çok sevindim. Biz gerekli olan şeyleri söyledik. Daha dikkatli olmak zorundayız. Zorlu bu süreçte her oyuncunun vereceği katkıya  ihtiyacımız var.’ dedi. 

KADRO DERİNLİĞİ ZATEN YOK

Bilindiği gibi Bursaspor, bu sezon özellikle kadro derinliği konusunda oldukça sıkıntı yaşamıştı. Yedek kulübesinden fazla katkı alamayan yeşil beyazlılar, 21 kişilik maç kadrosunu genç isimlerle doldurmuştu. Sezon içersinde birçok oyuncusu sakatlıklarla da buluşan Bursaspor’da Stephane Badji ise cezalı nedeniyle Kasımpaşa randevusunda görev almamıştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X