Böyle devam Kubilay

Bu sezon bambaşka bir performans ortaya çıkartan suskun golcü oynadığı futbolla beğeni topluyor.

Böyle devam Kubilay

Son 2 sezonundaki 27 maçta birer gol ve asist kaydeden genç forvet, bu sezon henüz ilk 4 haftada, 4 gole direkt katkıda bulunmayı başardı. 

Bursaspor’da bu sezonun gözde ismi Kubilay Kanatsızkuş oldu. Sezon başında camianın fazla beklenti içersinde olmadığı genç futbolcu, ilk 4 haftada gösterdiği performansla alkış almaya başladı. Son 2 sezonundaki 27 maçta birer gol ve asist kaydeden Kubilay Kanatsızkuş bu sezon henüz ilk 4 haftada, 4 gole direkt katkıda bulunmayı başardı. 

4 GOLE KATKISI VAR

Genç oyuncu Fatih Karagümrük ve Akhisarspor maçlarında birer asist yaparken, son iki haftada ise Eskişehirspor ve Osmanlıspor karşısında rakip fileleri havalandırdı. Osmanlıspor maçının sonlarına doğru oyundan alınan Kubilay Kanatsızkuş, yeşil-beyazlı taraftarlar tarafından da ayakta alkışlandı.

Hedefimiz zirve

‘Bizim için üst sıralarda kalma adına önemli bir maçtı’ diyen Kubilay şunları söyledi: ‘Zirveye yaklaşma adına önemli bir maç oynadık. Hocamız bizi bu maça en iyi şekilde hazırladı. Güzel bir oyunla, güzel bir galibiyet aldık. Mutluyuz, şimdi önümüzde daha zorlu maçlar var. O maçlara da en iyi şekilde hazırlanıp, ligin üst sıralarında kalmaya çalışacağız.’
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X