Bursa’nın beklediği projeler için imzalar atılıyor

Bursa’nın beklediği spor yatırımlarıyla ilgili yarın Ankara’da imza töreni yapılacak.

Bursa’nın beklediği projeler için imzalar atılıyor

Bursa’nın beklediği spor yatırımlarıyla ilgili yarın Ankara’da imza töreni var. Atletizm Salonu, Mustafakemalpaşa Spor Kompleksi, Vakıf Kent Parkı ve Alaçam Gençlik Merkezi protokolün yıldızı olan projeler.

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, amatör spora destek amacıyla sahaların yenilenmesi ve ilçelere yapılacak spor tesislerinin toplam 100 milyon lirayı bulduğunu açıkladı.

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz da Hakan Çavuşoğlu’nun açıklamalarını bugünkü köşesine taşıdı.

Bursa’yı ‘sporun merkezi’ yapacak büyük projeler için imzalar atılıyor

Bir ay önceydi… Bursa’yı ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu katıldığı toplantılarda Bursa için önemli spor yatırımları için destekler, beklenen yatırımlar için de müjdeler verdi.

İşte…

O destek ve müjdeler yarın Ankara’da atılacak imzalarla somut hale geliyor.

Saat 09.30’da başlayacak Bursa için imza törenine Bursa milletvekilleri yanında başta Büyükşehir Belediye Bakanı Alinur Aktaş olmak üzere ilçe belediye başkanları katılacaklar.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da törende bulunacak.

Programı öğrenince…

Töreni geçen hafta açıklayan AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu’nu aradık.

Aradığımızda…

Cumartesi günü rahatsızlanıp serumla ayağa kalkmasına karşın Meclis’teki çalışma odasında pazar mesaisi yapıyordu. “Ben de tam bunun üzerinde çalışıyordum” dedi ve şunu söyledi:

“Gençlik ve Spor Bakanımız gerek bizim önerdiğimiz, gerek Bakanlığının programında olan Bursa yatırımları konusunda çok hassas.”

Heyecan duyduğu şu:

“Milletvekili arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız ve il başkanımızla birlikte Bursa’yı sporun merkezi yapacak protokolü imzalayacağız.”

Sonra da, Bursa için 4 önemli spor yatırımını açıkladı:

Bir…

“Ülkemizde yalnızca İstanbul’da Atletizm Salonu var. İkincisi Bursa’mızda Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Osmangazi Belediyemiz işbirliğiyle yapılıyor. Tartan pistle ilgili sorun aşıldı ve pist yapımını Bakanlık üstlendi.”

İki…

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X