Çukur dizisine 2 yeni transfer!

Sevilen dizi Çukur’a, Kemal karakterine can veren Uğur Yıldıran’ın veda etmesinin ardından taze kan geliyor. Çukur dizisine 2 yeni transfer birden… Yabancı oyuncu kadroya giriyor…

Çukur dizisine 2 yeni transfer!

Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde sular durulmuyor. Kemal karakterini canlandıran Uğur Yıldıran’ın Azer’in kurşunlarıyla hayatını kaybetmesinin ardından diziye iki yeni karakter birden giriş yapacak.

Koçovalı ailesinden Vartolu Sadettin karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil’in babasının katili olduğunu sandığı Ziya’nın peşine düşmek için Almanya Berlin’e gidiyor. Yanında Medet ile yolculuk yapan Vartolu’yu burada sürpriz olaylar bekliyor.
 

vmslkdvm-OO7r
 

Dizinin Almanya çekimlerinde iki yeni oyuncu birden kadroya dahil oluyor. Nazmi Kırık, Yunus karakteriyle Vartolu ile yakınlaşırken, bir çocuk kaçırma olayı nedeniyle Alman oyuncu Folke Paulsen, Hans Zimmerman olarak diziye katılacak.

Nazmi Kırık’ın Almanya’da gerçekleşecek çekimlerin ardından Vartolu ile birlikte Türkiye’ye dönerek ailenin içine katılacağı gelen bilgiler arasında.

Öte yandan dizide kaçırılan çocuk rolünü ise Uluç Ata Tansoy oynayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X