Facianın eşiğinden dönüldü

Bursa’da, kuvvetli lodosun etkisiyle bir fabrikada bulunan yaklaşık 10 metre boyutlarındaki çatı kaplama malzemesi okulun bahçesine düştü, 1 öğrenci yaralandı. Olayın gerçekleştiği sırada çocukların teneffüste olmaması olası facianın önüne geçti.

Facianın eşiğinden dönüldü

Bülent Civanoğlu / OLAY

Olay Bursa’nın Yıldırım ilçesinde Kazımkarabekir Mahallesi Naz Özdilek İlkokulu’nda meydana geldi.

Sabah saatlerinde etkili olan lodosla birlikte okulun yakınındaki bir fabrikada bulunan 8-10 metre boyutlarındaki çatı kaplama malzemesi okulun bahçesine düştü. Olayda 4. sınıf öğrencisi Elif Akbaba yaralanırken çocukların teneffüste olmaması olası bir facianın önüne geçti. 

Yaralı kız çocuğu 112 ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, çocuğun annesi Ümran Akbaba, “Sabah çocuğu okula taksi ile bırakıp yola devam edecektik. Lodos nedeniyle panelin uçtuğunu gördük. Taksiden koşup aşağıya indiğimizde kızımın etrafı kalabalıktı. Çatı üzerine düştüğü için yarı baygın haldeydi. Kardeşim hemen ambulansa haber verdi. Ben çocuğu gördüğümde şok oldum. Okul müdürü kızımı kucağına alarak ambulansa bindirdi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X