Haydi Türkiyem! Sıra geldi Moldova’ya

EURO 2020 yolunda emin adımlarla ilerleyen Şenol Güneş ve öğrencilerinin bugün yine sahada.

Haydi Türkiyem! Sıra geldi Moldova’ya

Andorra engelini son dakikalarda bulduğu golle geçen Milli Takımımız, bu kez işini şansa bırakmak istemiyor. Kişinev’deki Zimbru Stadı’nda oynanacak mücadele saat 21.45’te başlayacak.

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu 6. maçında bugün deplasmanda Moldova ile karşı karşıya gelecek. Başkent Kişinev’deki Zimbru Stadı’nda oynanacak mücadele 21.45’te başlayacak. Müsabakada, İtalya Futbol Federasyonundan hakem Davide Massa düdük çalacak. Massa’nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Alberto Tegoni yapacak. Milli takımda Oğuzhan Özyakup, Cengiz Ünder ve Okay Yokuşlu sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılmıştı. Türkiye’nin yer aldığı grupta TSİ 21.45’te Fransa-Andorra ve Arnavutluk-İzlanda maçları da oynanacak.

2.sıradayız

Grupta yaptığı 5 maçta 4 galibiyet alan ve 1 mağlubiyet yaşayan ay-yıldızlı ekip, 12 puan ve averajla ikinci sırada bulunuyor. Aynı puana sahip Fransa lider, İzlanda ise 3. sırada yer alıyor. A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu’nda bugünkü rakibi Moldova ile tarihinde 11. kez karşılaşacak. İki ülke A milli takımları daha önce 7’si resmi, 3’ü özel olmak üzere 10 maçta karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde milli takım 8 kez kazanırken, 2 kez berabere kaldı, rakibine hiç kaybetmedi.   

21.45/TRT 1

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X