Herkes hayal ediyor, o gerçekleştiriyor!

Bursalı doğa aşığı Yusuf Ali Arslan, haftalık izinlerini otostopla tüm Türkiye’yi gezerek geçiriyor.

Herkes hayal ediyor, o gerçekleştiriyor!

23 yaşındaki genç gezginin, gittiği yerlerden çektiği fotoğraflara ise herkesi hayran kalıyor. Şehirlerde nüfusun her geçen gün arttığı günümüzde insanların, ’emekli olsam da doğada sakin bir hayat yaşasam’ fikrini, 23 yaşında hem de çalışarak gerçeğe dönüştüren genç gezgin, kışın Uludağ ve çevre illeri, yazın ise Türkiye’nin farklı illeri tercih ediyor. Her yere otostopla giderek doğal güzelliklerin keyfini çıkaran Arslan, sırtına taktığı çantasında bulunan çadırıyla tüm haftalık izinlerinde doğayla iç içe bir hayat yaşıyor. Çektiği birbirinden güzel fotoğrafları sosyal paylaşım sitesinde ‘Gezginin Karesi’ kullanıcı adıyla paylaşan Arslan’ın, her biri kartpostalları aratmayan fotoğraflarını onun gibi doğayla iç içe yaşamayı hayal edip gerçekleştiremeyen binlerce kişi iç çekerek takip ediyor. 

“DOĞA YAŞAM TARZIM”

Çocukluğundan itibaren hep hayalinin sırtına çantasını alarak doğayla baş başa yaşamak olduğunu ifade eden Arslan, “Doğa benim hayatımın bir parçası Bursa’da gece muhabiri olarak çalışıyorum. Haftalık izinlerimi ise sırtıma taktığım çantamla doğayla iç içe geçiriyorum. Kışın Uludağ ve çevre illere giderek kamp atıyorum. Yazın ise Türkiye’nin farklı illerine otostopla giderek doğal güzelliklerinin keyfini çıkartıyorum. Gezilerimde çektiğim fotoğrafları ‘Gezginin Karesi’ kullanıcı adımla sosyal paylaşım sitesinden paylaşıyorum. Binlerce takipçim var. Herkes bana ‘biz de böyle hayat yaşamak istiyoruz ama cesaret edemiyoruz’ diye mesaj atıyor. Ben de doğaya ve gezmeye gönüllü olanlara tecrübelerimi ve neler yapmaları gerek konusunda yönlendiriyorum. Doğa benim yaşam tarzım, onsuz yaşayamam’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X