İnegöl evinde vuruldu: 1-0

Bordo beyazlılar, 61. dakikada Abdülkadir Akyıldız’ın golüne engel olamadı. İsmail Güldüren’in öğrencileri kalan sürede beraberlik golünü bir türlü atamadı. 

İnegöl evinde vuruldu: 1-0

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Play-Off trenini kaçırdıktan sonra Teknik Direktör Fatih Akyel ile de yollarını ayıran ve göreve eski tekknik adamı İsmail Güldüren’i getiren İnegölspor, Sancaktepe Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. Orta sıralarda kendine yer bulan bordo beyazllar, maça iyi başlasada rakip kalede pozisyon bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın ilkyarısında Yaşar Çetin ile kaleyi yoklayan bordo beyazlılar bundan sonuç alamadı ve devre 0-0 golsüz sona erdi. 

Rakibi açamadılar

İkinci yarıda gol için yüklenen temsilcimiz, bunda başarılı olamadı. 61. dakikada gelişen Sancaktepe Beledilyespor atağında eski futbolcusu Abdülkadir Akyıldız topu filelerle buluşturunca İnegölspor 1-0 geriye döndü. Bu dakikadan sonra beraberlik için yüklenen bordo beyazlılar, istediği pozisyonları bir türlü bulamadı. Rakip Sancaktepe Belediyespor’u açmakta zorlanan İnegölspor, sahadan 1-0 mağlup ayrılarak taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. 

Stat: İnegöl ilçe
Hakemler: Burak Özcan (**) Hüseyin Can (**) Osman Baruk (**)
Sarı Kartlar: Volkan, Ömer Faruk, Serhat (İnegölspor) Bilal, Mert Örnek, Mehmet, Serkan (Sancaktepe)
Gol: Dk 61 Abdülkadir Akyıldız (Sancaktepe)
İnegölspor: Mustafa (**) Gökhan Kurumuş (**) Yaşar (**) Serhat (**) Emirhan (**)(Dk 86 Selim) Ömer (**) (Dk 79 Melih *) Osman (**) Volkan (**) Yasin Görkem (**) Fatih (**) (Dk 71 Erdi **) Yasin (**)
Sancaktepe Belediyespor: Hüseyin (**) Mehmet (**) Alaattin (***) Recep (**) Mert Örnek(***) Abdülkadir (***) Bilal (**) (Dk 52 Oğuzhan **) Oğuzhan (**) (Dk 75 Serkan *) Birhan (**) Mehmet (**) (Dk 81 Oğuz) Candemir (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X