İnegöllüler Öğretmenlerinin Gününü Bilboardla Kutluyor

İnegöl Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında, tüm vatandaşların öğretmenleri için mesajlarını yazdığı billboard uygulaması başlattı.

İnegöllüler Öğretmenlerinin Gününü Bilboardla Kutluyor

İnegöllüler, öğretmenlerine en güzel mesajlarını bu billboardla iletiyor.

İnegöl Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Gününü düzenlediği farklı etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Öğretmenler için özel programların düzenlendiği 24 Kasım kapsamında, ilçe halkının da yoğun katılım gösterdiği billboard kutlama etkinliği başlatıldı.

Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan billboard, öğretmenler günü için hazırlanan tasarımla bir mesaj panosuna dönüştürüldü. Burada bulunan kalem ve not kağıtlarıyla, vatandaşlar öğretmenleri için en güzel mesajlarını ve anı notlarını paylaşıyor. Kimi vatandaşlar öğretmenlerinin ismini yazarak kutlarken, kimileri ise genel olarak öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekici notlar paylaşıyor.

BAŞKANVEKİLİ KARA DA NOT PAYLAŞTI

Belediye Başkan Vekili Ahmet Kara da bugün billboarda öğretmenler günü mesajını bıraktı. Kendisi de emekli bir eğitimci olan Kara, “Öğretmen; öğrencisinin gözüne, kulağına hitap ederken, aynı zamanda yüreğine girebilendir” sözünü not kağıdına yazarak panoya astı.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

25 Kasım Pazartesi gününe kadar duracak olan öğretmenler günü kutlama billboardına, vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. İlk iki günde çok sayıda not paylaşıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X