İTSO’dan Taban’a ziyaret

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen Belediye Başkanı Alper Taban’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İTSO’dan Taban’a ziyaret

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Taban, “İnegöl’ün kalkınması ve gelişmesi adına 5 yıl boyunca büyük bir özveri ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu noktada İnegöl’ü yönetirken yine ilçenin bütün paydaşları ile istişarelerde bulunarak yol haritamızı belirleyeceğiz. İnegöl’ün fayda ve menfaatleri doğrultusunda yapacağımız çalışmalarda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi. 

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, “Yeni stratejik planların hazırlanması noktasında şehrimize sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda fayda sağlayabilecek her konuda yanlarında bulunacağız. Üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız. Önümüzde 4,5 yıllık seçimsiz bir süreç var. Gerek ülke gerekse şehir olarak bu süreci iyi değerlendirerek ekonomik ve sosyal anlamda kalkınmayı sağlamak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Başkanımıza görevlerinde 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X