Maziye bir bakıver!

Bir zamanlar Bursa’yı rakiplerine dar eden yeşil beyazlılar, bu sezon evinde sadece 18 puan toplayabildi. 

Maziye bir bakıver!

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren Bursaspor, kalan 5 haftaya odaklandı. Kendisini ligde tutacak galibiyetleri almak isteyen yeşil beyazlıların ilk olarak hedefinde pazar günü evinde oynayacağı Akhisarspor mücadelesi var. Timsah, bu sezon gerek iç sahada gerekse deplasmanda beklentileri karşılayamadı. Dış sahada sadece bu haftaki rakibi Akhisarspor’u dize getiren Bursaspor, Büyükşehir Belediye Stadı’nda ise 15 maçta 4 galibiyet alırken, 6 kez berabere kaldı ve 5 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 

HEP ALTLARDA

Bir zamanlar Bursa’yı rakiplerine dar eden yeşil beyazlılar, bu sezon evinde sadece 14 kez gol sevinci yaşabildi. Bursaspor bu rakamla İstikbal Mobilya Kayserispor ile birlikte sahasında en az gol atan ekip oldu. 18 puan toplayabilen Timsah’ın  ligde son sıradaki Akhisarspor’un ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile sahasında en az puan toplayan takımlar arasında da yer alması dikkat çekti.

EN SON SİVAS

Evinde son galibiyetini Sivasspor’u 3-2 mağlup ederek elde eden yeşil beyazlıların, bilindiği gibi Aytaç Kara’nın son saniyelerdeki golüyle 3 puana uzanmıştı. Mesut Bakkal’la evindeki ilk iç saha maçında Trabzonspor’a tek golle boyun eğen Timsah’ın kalan 5 haftada Bursa’da sadece 2 maçı bulunuyor. Timsah’ın Akhisarspor randevusuyla birlikte bu tabloyu tersine çevirmesi ve kümede kalma yolunda fire vermemesi şart gözüküyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X