Miniklerden can dostlarına yuva

Yaşları 4 ile 5 arasında değişen Hülya Şahnaoğlu Anaokulu öğrencileri, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarına sıcak bir yuva imkanı sunmak adına öğretmenleri ve aileleriyle birlikte kedi ve köpek yuvaları yaptı.

Miniklerden can dostlarına yuva

Plastik ve karton gibi materyalleri kullanarak can dostları için birbirinden güzel yuvalar yapan minikler, el emeği ile yaptıkları yuvaları Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Dilek Yosun’a teslim etti.

Öğrencilerle bir araya gelen Yosun, miniklere Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yosun’un slayt eşliğinde gerçekleştirdiği sunumun ardından söz alan Veteriner Hekim Kadir Özdemir, minik öğrencilere, hayvanlara çok iyi davranmaları ve hayvan bakmak istiyorlarsa mutlaka pet-shop yerine barınaklardan sahiplenmeleri konusunda açıklamalar yaptı

.  
Veteriner Hekim Özdemir, daha sonra Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nden getirdikleri “Arya” isimli Labrador cinsi köpeği, ilk olarak köpek korkusu olanlardan öğrencilerden başlayarak dokunup sevmelerine izin verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X