Organize suç örgütüne operasyonda 10 tutuklama

Bursa’da organize suç örgütüne yönelik operasyonda adliyeye sevk edilen 13 şüpheliden 10’u tutuklandı.

Organize suç örgütüne operasyonda 10 tutuklama

Organize suç örgütü kurdukları ve çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla yakalanan zanlılardan A.K.C, K.S, A.T, E.K, A.Ç, S.D, E.K, U.B ve C.G. ile M.E. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından “Suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak” suçlarından tutuklandı.

C.G, C.K. ve O.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Cumhuriyet Başsavcılığınca “suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurmak ve yönetmek, örgüte üye olmak, örgüt faaliyetleri çerçevesinde yağma, silahla yaralama, tehdit, iş yeri kurşunlamak suretiyle mala zarar verme ve tefecilik” suçlarını işledikleri iddia edilen 13 kişi, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 20 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınmıştı.

Zanlıların adreslerinde 12 ruhsatsız tabanca ve 4 av tüfeği, bu silahlara ait mermi ve fişekler ile başkaları adına düzenlenmiş çok sayıda çek ve senet ele geçirilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X