Paul Le Guen geri adım atmıyor

Başkan Mesut Mestan’ın ‘Menajerleriniz, avukatlarınızla konuşalım, orta yolu bulalım’ mesajına karşı çıkan Fransız teknik adam, alacaklarının tamamını istiyor.

Paul Le Guen geri adım atmıyor

Bursaspor’da transfer tahtasını açtırmak için çalışmalar devam ediyor. Mesut Mestan yönetimi, alacaklı isimlerle temas halinde. Bu konuda en çok sıkıntı çıkaran isimlerin başında ise Paul Le Guen geliyor. Fransız teknik adamın, yeşil beyazlı kulüpten 498 bin Euro alacağı bulunuyor. Önceki gün Başkan Mesut Mestan’ın ‘Menajerleriz, avukatlarınızla konuşalım, orta yolu bulalım’ mesajına Fransız teknik adam, kesinlikle karşı çıktı. 

YARDIMCILARININ DA VAR

Parasının tamamını isteyen Paul Le Guen’in yardımcılarınında Bursaspor’dan alacağı bulunuyor. Chrıstıan Mas ve Yves’inde 15’er bin Euro alacaklı olduğu belirtilirken, Başkan Mesut Mestan’ın Fransız teknik adamdan umudunu kestiği öğrenildi. Bu arada yine yüksek miktarda alacakları bulunan Bogdan Stancu ve Harun Tekin’le de görüşmeler devam ediyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X