Tahtı da bıraktı aşkı da

Geçtiğimiz kasım ayında evlenen eski Malezya Kralı Sultan V. Muhammed ve eski Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina’nın boşandığı iddia edildi.

Tahtı da bıraktı aşkı da

Malezya’da yayınlanan New Straits Times gazetesi, geçtiğimiz kasım ayında evlenen Sultan V. Muhammed (50) ve ‘2015 Moskova güzeli’ Rus Oksana Voevodina’nın (27) Singapur’da boşandığını iddia etti. Şeriat kurallarına göre, Muhammed’in üç kez ‘Boş ol’ diyerek eşinden ayrıldığını yazan gazete ayrıca resmi boşanma belgesini de yayımladı.

Sultan V. Muhammed ( ile ilgili görsel sonucu

HAVUZDA SEKS SKANDALI

Sultan V. Muhammed ve Rus Oksana Voevodina sekiz ay önce evlenmiş, çiftin mayıs ayında bir erkek çocukları dünyaya gelmişti. Sultan V. Muhammed evlilik kararı sonrası görev süresinin dolmasını beklemeden Malezya tahtından çekildiğini açıklamıştı.

Voevodina’nın Rusya’da katıldığı bir ‘reality şov’ esnasında kameralara yansıyan ‘havuzda seks’ skandalı büyük tartışma yaratmıştı. 

Moskova güzeli’ Rus Oksana Voevodina’nın ile ilgili görsel sonucu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X