TFF’den dev hizmet

TFF Kurulları’nın kullanacağı Beylerbeyi Tesisleri görkemli bir törenle açıldı.

TFF’den dev hizmet

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Beylerbeyi Tesisleri, yapılan tören ile hizmete açıldı.

Merkez Hakem Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Tahkim Kurulu, Temsilciler Kurulu ve Etik Kurulu’nun kullanacağı tesisin açılışına TFF Başkanı Hüsnü Güreli, TFF Başkanvekilleri Nihat Özdemir, Ali Dürüst, İbrahim Usta, Cengiz Zülfikaroğlu, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çağlar, Alaattin Aykaç, Ali Özdoğan, Mete Düren, Erhan Kamışlı, Fuat Guguloğlu, Genel Sekreter Kadir Kardaş, TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, TFF eski Başkanı ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, TFF kurul başkanları, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve kulüp yetkilileri katıldı.

KONTROL ALTINDA OLACAK

TFF Başkanı Hüsnü Güreli, Beylerbeyi Tesisleri’nin uzun yıllar geleceğin yıldızlarına ve genç milli takımlara hizmet verdiğini aktararak, ‘Tesisleri geçen yıl Yıldırım Demirören ile birlikte yenilemeye karar verdik. TFF yönetimi olarak MHK ve bağımsız yargı kurullarının düzeni ile bizim bir bağımız yok. Yönetim olarak yargı kurullarını seçtikten sonra 4 yıl statümüz gereği karışmıyoruz. Tüm kurullar bağımsız çalışmalarının güvencesidir. Burada geçen sene aldığımız karar ile tespit ettiğimiz gibi hiçbir yönetim kurulu üyesi, hiçbir çalışan bu tesislerde olmayacak. Buranın giriş çıkış kapıları kontrol altında olacak’ dedi.

DÜNYANIN EN GÜZEL TESİSLERİ

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören de, TFF’de görev yaptıkları 7 yıl boyunca Türk futbolunun marka değerinin artması için önemli işler yaptıklarını ifade ederek, ‘Bizler öncelikle tesisleşmeye önem verdik. Bunlara Riva’yı örnek gösterebiliriz. Dünyanın en güzel tesislerinden birini yaptık. Bugün burada yapılan tesis yine Avrupa’da çok özel. Bu tarz çalışmaların devam da edeceğine inanıyorum. Beylerbeyi Tesisi’nin yapımında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız, Spor Bakanlığımız ve Spor Toto Teşkilatı’na teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

mustafa-caglar-1.jpg

TFF Genç Milli Takımlar’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar ve TFF Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Aykaç, Türk futboluna önemli bir tesis daha kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söylediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X