Timsah Kartal avında

Frutti Extra Bursaspor, ING Basketbol Süper Ligi’nin 8. haftasında bugün saat 17.30’da Beşiktaş Sompo Sigorta’ya konuk olacak.

Timsah Kartal avında

ING Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk sezonunu geçiren Frutti Extra Bursaspor, bugün deplasmanda Beşiktaş Sompo Sigorta’ya konuk olacak. Ligde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet alan yeşil beyazlılar, 2 galibiyeti bulunan rakibiyle Akatlar Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Lige fırtına gibi giren ve iddialı rakipleri karşısında aldığı başarılı sonçularla dikkatleri üzerine çeken Potanın Timsahları’nın Beşiktaş’la yapacağı zorlu mücadelese saat 17.30’da başlayacak.

HEDEF ÜST ÜSTE 2. GALİBİYET

Ligde Anadolu Efes ve Teksüt Bandırma yenilgilerinin ardından Büyükçekmece’yi yenerek moral bulan Frutti Extra Bursaspor, bugünkü karşılaşmadan da galibiyetle ayrılıp üst üste 2. galibiyetine imza atmak istiyor. Karşılaşmayı Mehmet Serdar Ünal, Alper Özgök ve Ali Köseoğlu hakem üçlüsü yönetecek.
17.30/TİVİBUSPOR2

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X