TOFAŞ 2’de 2 yaptı

TOFAŞ Basketbol Küçük Takımı, Antalya’da gerçekleştirilen U14 Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda Bandırma Kırmızı’yı yenerek D Grubu’nda 2’de 2 yaptı. 

TOFAŞ 2’de 2 yaptı

U14 Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda heyecan devam ediyor. Antalya’da düzenlenen organizasyonda D Grubu’na 59-39’luk MG Spor B galibiyetiyle başlayan TOFAŞ, gruptaki ikinci maçında Banvit altyapısı olan Bandırma Kırmızı ile karşı karşıya geldi. Antalya Spor Salonu’nda oynanan mücadelede baştan sona üstün bir oyun sergileyen Bursa temsilcisi, ilk yarısını 39-21 önde kapattığı karşılaşmayı 72-63 kazanarak 2’de 2 yaptı ve liderliğe yükseldi. Abdullah Vardar yönetimindeki Bursa ekibi, D Grubu’ndaki son maçında bugün saat 14.00’te Çayyolu Basketbol ile kozlarını paylaşacak. Mavi yeşilliler, müsabakadan galip ayrılması halinde grup lideri olarak adını çeyrek finale yazdıracak.

TOFAŞ ile Bandırma Kırmızı takımları arasında oynanan U14 Erkekler Türkiye Şampiyonası D Grubu 2. karşılaşması öncesi iki takım oyuncuları, teknik ve idari ekibi saha ortasında biraraya geldi. 23 Nisan nedeniyle Türk Bayrağı açan oyuncular, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X