TOFAŞ lideri ağırlıyor

Bursa ekibi, 7Days EuroCup 7. hafta karşılaşmasında Sırbistan ekibi Partizan NIS’ı ağırlıyor. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’ndaki maç saat 20.00’de başlayacak.

TOFAŞ lideri ağırlıyor

7Days EuroCup 7. haftasında TOFAŞ, evinde bugün lider Partizan NIS’i konuk edecek. Grubunda 3 galibiyet, 3 mağlubiyetle üçüncü sırada yer alan ve TOP16’yı hedefleyen mavi yeşilliler, rakibiyle saat 20.00’de TOFAŞ Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Hem ING Basketbol Süper Ligi’nde hem de Eurocup’ta evinde henüz maç kaybetmeyen Bursa ekibi, bu maçta da galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Grupta 5 galibiyet, 1 mağlubiyeti bulunan Partizan ise tek yenilgisini geçtiğimiz hafta evinde Umana Reyer Venezia’ya karşı alırken, iki takım arasında Sırbistan’da oynanan maçı TOFAŞ, 93-80 kaybetmişti. Karşılaşmayı Almanya’dan Robert Lottermoser, Litvanya’dan Gytis Vilius ve Yunanistan’dan Vasiliki Tsaroucha hakem üçlüsü yönetecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X