Uludağ’da Hande fırtınası

Önceki gece Uludağ’da konser veren Hande Yener, yaşça büyük göründükleri halde kendisine ‘abla’ diye hitap edenlere çok kızdığını itiraf etti.

Uludağ’da Hande fırtınası

BİR FOTOĞRAF OLAY YARATTI

Uludağ’da düzenlenen Snow Weekend Festivali’nde sahne alan Hande Yener, gençleri coşturdu. Seyirciler arasından bir hayranının kendisine ‘Hande abla’ diye seslenmesi üzerine 46 yaşındaki sanatçı, ‘En çok tutulduğum şey, yaşı benden büyük gözüken birinin bana abla demesi’ dedi. Öte yandan yeni imajıyla çok konuşulan ve Yılmaz Morgül’e benzetilen Yener, ‘Bir fotoğrafla gündeme gelmek kolay değil. İnsanlar neler yapıyor da gündeme gelemiyor. Beni mutlaka bir şeylere benzeterek, benimle oyun oynamayı seviyorlar’ diye konuştu.

POP MÜZİĞİ BİRLİKTE GÖMDÜLER

Son dönemde rap müziğin popu geçtiğini belirten Hande Yener, suçu meslektaşlarına attı. Yener, ‘İnsanlar sahte tıklarla bazı müzik tarzlarının iyi olduğunu sanmaya başladı. 100 milyon tıklama alan şarkı için, demek ki bu güzelmiş diyerek herkes o yönde şarkı yapmaya başladı. Böylece de hep birlikte pop müziğini gömdüler. 20 yıldır bu işin içinde olan biri olarak bu can çekişmeyi gördüm. Pop müzik şuan yolunu bulamadığı için çaresiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X