Zamanı geldi mi?

Gol sorununa çare arayan Yalçın Koşukavak’ın Kubilay-Seleznov ikilisine Keçiörengücü maçında birlikte forma verebileceği öğrenildi.

Zamanı geldi mi?

Milli ara öncesinde oynadığı son 2 maçtan beraberlikle ayrılan ve zirve yarışında 4 puan bırakarak bu maçlarda sadece 1 gole atabilen Bursaspor, hücumdaki sorunu çözebilmek için çare arıyor. Son haftalarda özellikle gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın Keçiörengücü maçında hücum hattında Yevgen Seleznov-Kubilay Kanatsızkuş ikilisine şans verebileceği öğrenildi.

BİRLİKTE OYNAMADILAR

Geldiği günden bu yana eksikleri nedeniyle forma şansı bulamayan oynadığı karşılaşmalarda da beklentileri karşılayamayan Ukraynalı golcü ve Kubilay Kanatsızkuş’u bir arada ilk 11’de hiç oynatmayan Yalçın Hoca’nın ikilinin antrenmanlardaki performansı sonrası böyle bir tercih yapabileceği belirtildi. Bilindiği gibi şu ana kadar Kubilay’ın ligde 3 gol, 2 asisti bulunurken, Seleznov ise kısa süre almasına rağmen 1 gol, 1 asistlik katkıda bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X