Mobilyanın ünlü tasarımcıları İnegöl’de bir araya geldi 

(İMOS) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ve 26 Şubat-2 Mart 2019 tarihlerinde organize edilen ‘I’m Design’, yerli ve yabancı ünlü tasarımcıları mobilya sektörünün temsilcileriyle buluşturan söyleşiler bölümüyle sona erdi.

Mobilyanın ünlü tasarımcıları İnegöl’de bir araya geldi 

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ve 26 Şubat-2 Mart 2019 tarihlerinde organize edilen ‘I’m Design’, yerli ve yabancı ünlü tasarımcıları mobilya sektörünün temsilcileriyle buluşturan söyleşiler bölümüyle sona erdi.

Etkinliği, İnegöl’deki mobilya sektörü temsilcilerinin yanı sıra ülkemizdeki 20 üniversitenin Endüstriyel Tasarım ve Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümlerinde eğitim gören 400’ün üzerinde öğrencinin dinleyici olarak katıldı.
‘Tasarım Her Dili Konuşur’ ana temasıyla düzenlenen ‘I’m Design’ organizasyonunun son günündeki söyleşiler bölümüne, ahşap endüstrisi ve ambalaj sektöründe faaliyet gösteren özel sektörde ortağı olduğu uluslararası firmada yöneticilik yapan futurist Emre Sayer ‘Geleceğe Hazır mıyız?’, Claudia Küchen ‘Tasarım ve Pazarlama’, Eyüp Atalay ve Vera DG, ‘Yerel Dinamiklerle Uluslararası Tasarım’, Marco Servalli ve Massimilliano Moschini ‘ Tasarımla Kazananlar’ ve Sinem Değerli, Ece Yalım ve Sirini Sirinivasan da ‘Tasarımla Uluslararasılaşma’ başlıklı sunumlarıyla katıldılar.

51 ÖĞRENCİYE SERTİFİKA

Etkinlik sonunda, I’m Design’a 16 farklı üniversitede bulunan Endüstriyel Tasarım ve Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümlerinden katılan ve Atilla Kuzu ile ekibi tarafından yönetilen workshopu çalışmasına katılan 51 öğrenciye ve workshopu yöneten Atilla Kuzu’yla Eyüp Atalaya sertifika ve plaket verildi. Programda ayrıca I’m Design’a sponsor olan firmalara plaket sunuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X