Mücadelem kendimle!

Bir dönem ünlü isimlerle girdiği polemiklerle magazin gündeminden düşmeyen Gülben Ergen, artık başkalarıyla uğraşmaktansa yalnızca kendisiyle mücadele ettiğini belirtti.

Mücadelem kendimle!

ŞÖHRET YALNIZCA BİR YANILSAMA

Yeni single çalışması ‘İnfilak’ı çıkaran Gülben Ergen, samimi açıklamalarda bulundu. Kısa süre öncesine kadar özellikle kadın meslektaşlarıyla girdiği polemiklerle sık sık gündem yaratan Ergen, artık tek mücadelesinin kendisiyle olduğunu söyledi. Ergen, ‘Şöhret, ün, güzellik, beğenilmek bunların hepsi yanılsama. Hiçbiri gerçek değil. Bahsettiğim elbiseyi sadece işimi yaparken giyiyorum, işim bittikten sonra çıkartıyorum’ dedi. 

KADINLAR BİRBİRİNE DESTEK OLSUN

Kadınların birbirlerinin önünü kesmek yerine destek olmaları gerektiğini savunan Gülben Ergen, bunu anne olduktan sonra daha da iyi anladığını dile getirdi. Ergen, ‘Kadının, kadına düşmanlığı değil dostluğu kadına yakışan bir şey. Tüm bu duygular annelik ile taçlandığı zaman daha fazla merhametli,  daha fazla vicdanlı oluyorsunuz ve Allah korkunuz oluyor. Allah korkusu çok önemli bir şey” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X