Mucize Doktor’un yıldız oyuncusundan iddialı pozlar! ‘Dizinin en güzel kadını’

Fox Tv’nin fırtına gibi esen dizisi Mucize Doktor, senaryosuyla olduğu kadar oyuncularıyla da konuşuluyor.

Mucize Doktor’un yıldız oyuncusundan iddialı pozlar! ‘Dizinin en güzel kadını’

Fox Tv’nin başarılı yapımı Mucize Doktor’da Gülin karakterine hayat veren Merve Bulut, güzelliğiyle dikkat çekiyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizi de kat sekreteri olarak karşımıza çıkan ve aynı katta görevli kat hemşiresi Güneş’in de dikkatini çeken karakter aslında gözü yükseklerde olan birisi. Ancak Güneş’in kimi zaman esprileri kimi zaman da ona karşı duyguyu aşkın büyüklüğünü gören Gülin, zamanla Güneş’i sevmeye başladı.

Mucize Doktor’un 14. bölümünde, Kıvılcım’ın “Yine mi buradasın sen ne yapıyorsun burada?” sorusuna Güneş, “Yardım etmek için buradayım” diyerek yanıt verir. Bunun üzerine Kıvılcım, “O zaman biz bu kızı niye burada işe aldık. Niye bu masaya sekreter diye oturttuk” cevabını verir. Sessizlik üzerine gerilen ortamda Gülin’e dönen Kıvılcım, “Elleriniz mumdan mı Gülin Hanımcım sizin” diye tepki gösteriyor.

Daha sonra Selvi hemşire, “Kusura bakmayın Kıvılcım Hanım, ben Güneş’e bir iş vermiştim. Onu halledip şimdi geldi.” dedi. Hemşireleri sert bir dille uyaran Kıvılcım, “Beliz Hanım döndü diye gözümü üzerinizden ayıracağımı sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Siz bu hastanenin vitrinisiniz. Arı gibi uçacaksınız burada.” dedi.

GÜNEŞ, AŞKINI İTİRAF EDİYOR

Güneş ile Gülin’in bakışmasını gören Kıvılcım, “Sizin aranızda bir şey mi var?” diye sorar. Bunun üzerine Güneş, “Ben ona aşığım. Ama o bana aşık mı bilmiyorum” diye cevap verdi.

Merve Bulut oyunculuğuyla göz doldururken Instagram paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Takipçilerinden güzel yorumlar alan Bulut’un paylaşımlarına ‘Dizinin en kadını’, ‘Çok güzelsiniz’, ‘Sizi çok beğeniyoruz’ gibi yorumlar geliyor.

İşte Merve Bulut’un Instagram paylaşımlarından bazıları: 

basz-27.jpg

ksiz-25.jpg

baslz-23.jpg

-29ghjg.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X