Mudanya Belediyesi’nden ‘Akademik’ imza

Mudanya Belediyesi, Uludağ Üniversitesi’nden sonra Bursa’daki akademik odalar ile güvenli iş birliği ön protokolü imzaladı.

Mudanya Belediyesi’nden ‘Akademik’ imza

Mudanya Belediyesi, Mimarlar Odası Bursa Şubesi, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi, Jeofizik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ve Peyzaj Mimarları Odası Bursa İl Temsilciliği ile yeni bir iş birliği ön protokolü imzaladı. Mudanya Belediyesi ve TMMOB arasındaki ön protokol imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Söz verdiğimiz gibi Mudanya bilimle yönetilecek” dedi.

Türkyılmaz, “Bunun en önemli ayağını akademik odalar ile gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra Mudanya’mızda belediye hizmetleri daha sağlıklı, daha bilimsel temeller üzerinde gelişecek ve uygulaması yapılacaktır” dedi.

İmzalanan ön protokolün Mudanya açısından önemli bir kazanç olacağının altını çizen Türkyılmaz, “Belediyemizde işleri olan yurttaşlarımızın işleri daha kısa zamanda çözüme ulaşacaktır. Maksadımız değerlerimizin korunarak Mudanya’mızın gelişmesini sağlamaktır” diye konuştu.

“GÜVENLİ YAPILAR OLUŞACAK”

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Basri Akyıldız, inşaat sektörünün hızlı olduğu bir dönemde ön protokolün vatandaşlara ve de meslektaşlarına faydalı olacağını ifade etti. Jeoloji Mühendisleri Güney Marmara Şube Başkanı Ahmet Ağlan ise, “Deprem kuşağında olduğumuz bu dönemde bu protokol ile daha güvenli yapıların oluşacağına inanıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X