Mudanya, çocuk parklarıyla renkleniyor

Mudanya Belediyesi, 2015 yılı hizmet programı içinde yer alan dinlenme ve çocuk parklarının oluşturulması çalışmalarına hız verdi.

Mudanya, çocuk parklarıyla renkleniyor

Mudanya Belediyesi, 2015 yılı programı içerisinde 50 adet park projesinin yer tespitlerinin çalışmaları devam ediyor. Park alanların alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla tespit edilen bölgelere oyun gurubu, dinlenme üniteleri ve spor aletleri alanlarda yerlerini bulacak.

Yörükali, Yörükyenicesi, Yamanköy ve Çağrışan mahallelerinde yeni parkların oluşturulmasına başlandığını belirten, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, bu yıl 50 adet spor aletlerinin bulunduğu dinlenme ve çocuk oyun parkını yapacaklarını söyledi. İlk etapta adı geçen mahallelerde çalışmaları gerçekleştireceklerini belirten Türkyılmaz, “Şu anda Güzelyalı Mahallesinde iki ayrı yerde park oluşturma çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız, tüm mahallelerimizin ihtiyacı olan dinlenme ve çocuk oyun parklarının yapımını gerçekleştirmektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X