Mudanya güzelleşiyor

Trafik meselesine el atan Mudanya Belediyesi, refüj ve kavşakları da çiçeklendiriyor.

Mudanya güzelleşiyor
Demirhane bölgesinde bulunan dolgu alanı 2 bin adet araç kapasiteli otoparka dönüştürüldü. İlçeye günü birlik gelecek olan araç sürücülerinin ilçe merkezine girmeden araçlarını park edeceği Demirhane bölgesindeki otopark ücretsiz hizmet verecek. İlçe girişine yön tabelaları da dikildi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ” 2 bin araçlık otopark yaptık. Böylece ilçe içinde oluşan trafik sıkışıklığının önüne geçmeyi hedefledik. Özellikle hafta sonları, Bursa’nın en popüler ilçesi olan Mudanya olağanüstü bir insan ve araç yoğunluğuna maruz kalmaktadır. Demirhane mevkiindeki dolgu alanını otoparka dönüştürdük. Oto parkımız tamamen ücretsiz olarak halkımıza hizmet verecek” dedi.

Mudanya Belediyesi, kış aylarına girmeye az bir süre kala çevre düzenleme faaliyetlerine de ağırlık verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki park, bahçe, dinlenme alanları ile orta refüjleri rengârenk kış çiçekleriyle donattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X