Mudanya Kent Konseyi’nden İYİ Parti’ye ziyaret

Mudanya Kent Konseyi Başkanı Soyer Kazancı, yürütme kurulu üyeleriyle birlikte İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Fehim Çaptık ve yönetimini ziyaret etti.

Mudanya Kent Konseyi’nden İYİ Parti’ye ziyaret

ÖMER BİLİK

Kazancı, Kent Konseyi’nin çalışmaları hakkında bilgi verirken, ilçede görülen aksaklıklardan ve çözüm önerilerinden bahsederek, İYİ Parti’ye ve ilçe yönetimine başarı dileğinde bulundu. 

Mudanya’da düzenleme çalışmaları tamamlanan sahil bandının açılışı sonrasında Kent Konseyi olarak yaptıkları çağrıyı anımsatan Kazancı, ‘İsmet İnönü Bulvarı’ adının korunarak, tabelanın daha önceden olduğu gibi kordonun uygun birkaç yerine konulması talebine destek istedi.

İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Fehim Çaptık da, Kent Konseyi’nin ‘İsmet İnönü Bulvarı’ isminin korunması yönündeki çağrısını Büyükşehir Belediye Meclisi’nde mevcut partili üyeleriyle gündeme getireceklerini ifade etti. Çaptık, Mudanya için atılacak her adımda yer alacaklarını belirtirken ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X