Mudanya sahilinde iftar

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mudanya sahilinde denize nazır düzenlenen iftar programında ilçe halkıyla bir araya geldi.

Mudanya sahilinde iftar

Büyükşehir Belediyesi, Mudanya ilçesinde iftar programı düzenledi. Sahil bandında yapılan iftara, 2 bin Mudanyalı katılarak oruçlarını açtı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Mudanya iftar programına beraberindeki AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile birlikte katıldı. İftarını Mudanyalılarla yapan Başkan Aktaş, yemeğin ardından yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Başkan Aktaş, “Bizim gücümüz madenlerimiz, ihracat rakamlarımız ya da başka değerlerimiz değil. Bizim asıl gücümüz işte burada. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla farklı farklı mahallerden farklı yörelerden gelip, aynı duygu ve düşüncelerle aynı sofrada buluşmuş olmamızdır. Yani bizim birliğimiz ve beraberliğimizdir. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın, birliğimize kastedenlere de fırsat vermesin” dedi. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşmasında seçimlere de değinen Başkan Aktaş, “Şahsıma gösterilen destekle ilgili yürekten teşekkür ediyorum. Artık seçim bitti, icraat zamanı. Biz 1 Nisan sabahından itibaren çalışmalarımıza başladık. Aynı hız ve heyecanla durmaksızın koşturuyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X