Mudanya Ziraat Odası Başkanı Döner güven tazeledi

Mudanya’da, 10 yıldır Ziraat Odası başkanlığı yapan Raif Döner güven tazeledi.

Mudanya Ziraat Odası Başkanı Döner güven tazeledi

6 bin üyeden 2 bin 700 üyenin faal olduğu Ziraat Odası’nın genel kurulu Müftülük Çınar Toplantı Salonu’nda yapıldı. Kongrede 47 delege katıldı. Divan başkanlığını Kestel Ziraat Odası Başkanı Fevzi Fırtına’nın yaptığı genel kurula İl Koordinasyon Başkanı Ali Çelik’in yanı sıra muhtarlar ve siyasi parti temsilcileri de katıldı.

Faaliyet ve denetim raporunun oy çokluğuyla kabul edildiği genel kurulda, 2015 yılı için hazırlanan 433 bin 670 liralık tahmini bütçe kabul edilirken, 21 kişiden oluşan Ziraat Odası Meclisi seçimleri yapıldı. 

İki listenin yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Raif Döner’in hazırladığı beyaz liste 25 oyla güven tazelerken, Alpaslan Turhan’ın listesi 22 oyda kaldı. Kendi arasında yeni yönetimini belirleyen oda meclisi, Raif Döner başkanlığında 7 kişilik yönetimini oluşturdu. 

Döner’in yeni dönem yönetiminde Nurettin Durak, İbrahim Karagöz, Haydar Kayar, Erdoğan Yıldız ve Birol Bayram görev aldı.

Mudanya Ziraat Odası Başkanı Raif Döner, 10 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevinde kendilerine gösterilen teveccühten dolayı delegelere teşekkür ederken, önümüzdeki 4 yılda da en iyi bir şekilde hizmete devam edeceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X